7 порад як вибрати найкращі меблі в спальню

 

Меблі для спальні в кластчному стилі з твердого дерева

7 порад як вибрати найкращі меблі для спальні. 
Якщо ви хочете зробити вашу спальню красивою, затишною та функціональною, то візьміть до уваги наступних 7 порад. Отож:

1. Розмір  кімнати.                    

Вам необхідно знати точні розміри вашої спальної кімнати, адже від цього прямо залежатиме розмір меблів, які вам підійдуть. Якщо ваша кімната невелика, то особливу увагу слід приділити кількості меблів та їх параметрам. Слід наперід продумати де розмістити ліжко, якого розміру потрібна шафа, та чи потрібні інші меблі, наприклад, приліжкові тумбочки та комод. 

2. Стиль спальні.                        

Вам також слід визначитись який стиль меблів вам пасує та до вподоби- класичний чи сучасний. Класичний, приміром, буває з різьбою, інкрустацією, на ніжках та без них....  Що ж до сучасного- то тут варіантів теж безліч! Врахуйте той момент, що мода на сучасні меблі мінлива та швидкоплинна, в той час як меблі в класичному стилі залишаються модними завжди. Отож, вибір за вами!

3. Колір меблів.                          

Обираючи колір меблів, намагайтеся в уяві чи, краще, на ескізі накинути загальний інтер‘єр спальні з усіма великими декорами- шпалерами, гардинами, покривалами, подушечками та постіллю. Чому це важливо? Та тому, що це прямо впливатиме на якість вашого сну! Приємні, м‘які, пастельні кольори допомагатимуть розслабитися та додаватимуть особливого затишку вашій спальні. Та якщо ви оберете класичний коричневий колір меблів, то в поєднанні зі світлою постіллю та вміло підібраними декорами ви отримаєте чудову композицію.

4. Функціональність.                   

Меблі у спальні повинні бути також практичними та зручними у використанні. Сьогодні виробники меблів пропонують різноманітні варіанти шаф, комодів, туалетних столиків та тумбочок. Добре обдумайте саме ваші потреби та побажання, озброївшись рулеткою та олівцем. Окрім стандартного набору меблів для спальної кімнати, якщо дозволяє розмір, можна розмістити зручне крісло для читання, софу, пуф, приліжкову лавку чи інші предмети інтер‘єру.

5. Якість.                                           

Частіше за все важливої уваги надають зовнішньому вигляду меблів та їхній красі, і це зрозуміло. Однак, аж ніяк не можна легковажити якістю меблів, адже ви, мабуть, обираєте меблі не на рік чи два. Найкращі добротні меблі виготовлені з твердих порід дерева, особливо це стосується ліжка та шафи. Будьте обережні при купівлі меблів для широкого загалу, вони дуже слабкі по конструкції та розраховані приблизно на 5 років. Якісні ж меблі прослужать вам десятки років і тоді, після невеликої реставрації, зможуть перейти у спадок.

6. Бюджет.                                        

Якісні меблі- це завжди дорого. Тому наперід визначіться з вашим бюджетом. Якщо у вас недостатньо грошей на весь комплект, то не потрібно влазити в борги і купувати все одразу. Зробіть це поетапно, спершу купивши найнеобхідніше, а потім уже все решта. 

7. Ціна.                                              

Завжди порівнюйте ціну! Дізнайтеся у продавця меблів про можливу скидку, подарунки та додаткові послуги (наприклад, безкоштовна доставка).  Намагайтеся обрати  найкраще співвідношення ціна- якісь.


Врахувавши вищеописані поради, все добре обдумавши та зваживши, ви зможете обрати якісні комфортні меблі для вашої спальної кімнати, які довго тішитимуть вас та даруватимуть вам солодкий сон!
                           

класична спальня


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Меблі з натурального дерева.

Як впливає на екологію виробництво меблів з дерева

Класичні меблі для спальні з натурального дерева