Класичні меблі з художньою різьбою


Стіл Cleopatra Lux



Найдавнішим способом декорування меблів, звісно, є різьба. З плином століть майстри- різблярі досягли такого рівня майстерності, що різблені дерев‘яні меблі велично та граціозно прикрашали королівські палати не тільки Європи, а й усього світу. 


Незалежно від континенту та епохи, антикваріатні старовинні меблі зачаровують, викликають подив та закохують. Хоча мода примхлива та мінлива, величні та елегантні різблені меблі завжди залишаються в тренді. І так буде завжди, адже тепла текстура та піддатлива до різьби структура дерева перевершують будь-які сучасностворені людиною матеріали. Натуральне було, є і буде найбільшбажаним та екологічним. 

біла з позолотою Спальня Imperiale



Захоплива краса в найменших деталях- так сміло можно описати різьбу по дереву. Вона здатна тонко підкреслити вашу індивідуальність та елегантний смак. Мета різьби несе різний характер-зробити акцент на декорі, увиразнити меблі, прикрасити приміщення, підкреслити смак та витонченість господаря.

 Меблі з різьбою також створюють той бажаний «вау ефект», якого ми часами шукаємо. Майстерно вирізьбліні елементи меблів дивуватимуть, зачаровуватимуть та милуватимуть не тільки ваше око, а ще й ваших друзів та гостей. Зовсім по- іншому, особливому, смакує чашечка кави на різьбленому дивані чи кріслі, яка стоїть на елегантному столику. Повірте, це так! Вона ніби переносить вас в епоху минулого, величного, знатного. Деталі мають глибоке значення для справжніх поціновувачів мистецтва. І, якщо,раніше ця розкіш була доступна лише декому, класична різьба по дереву, яку використовують у сучасному меблебудуванні, створює цей ефект та робить його доступним кожному. 

Хол Клеопатра  чудово підійде до класичних інтерєрів колір горіх з медовим відтінком. Особливістю меблів  є інкрустація різьблені елементи та корона котра прикрашає  колекцію. Меблі Клеопатра- наповнять Вашу оселю вишуканістью. Вітальня- справді розкішна, елегантна, легка, вишукана, повітряна і багато інших схожих слів підходять для опису цих меблів.  По справжньому королівська меблі!



Меблі з різьбою- це не пережиток минулого, а справжня розкіш, яка перетворює будь- який простір та вносить нотки аристократичності та елегантності.

Завдяки майстерності різьблярів, сучасним технологіям та матеріалам для покриття дерева, різьблені меблі не тільки вишукані, а ще й довговічні та зносостійкі.Такі меблі створюють настрій легкості та затишку, який не хочеться покидати. 

Меблі сьогодні можуть бути не просто предметами щоденного вжитку, а ще й  шедевральними витворами мистецтва, які створять особливу атмосферу тепла та затишку і з невимушеною легкістю  підкреслять ваш статус.

До Вашої уваги каталог класичних деревяних меблів. 



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Меблі з натурального дерева.

Класичні меблі для спальні з натурального дерева

Чому Румунські Меблі такі популярні 5 причин